Talangprogrammet

Talangprogrammet ger dig en unik inblick i hur det är att arbeta på Vattenfall Services och vilka utmaningar branschen står inför. Programmet är en del i rekryteringsarbetet för att få in de bästa unga talangerna i företaget. För rätt personer kan det innebära jobbmöjligheter hos oss.

Vattenfall Services är ett av Sveriges ledande entreprenadbolag inom underhålls- och byggnationstjänster av elanläggningar och elnät. Varje dag ser våra medarbetare till så att du som slutkund får el till ditt hem. Våra projekt och tjänster sträcker sig från kärnkraft, vattenkraft, vindkraft och elnät till energieffektivisering, laddstolpar och e-mobility.

Talangprogrammet ger dig en inblick i hur det är att arbeta på Vattenfall Services Nordic AB och vilka utmaningar branschen står inför.

Ansökan

Ansökan till årets talangprogram är nu stängd.

Upplägg

Talangprogrammet består av två tvådagarsträffar, 6–7 mars och 10–11 april, inklusive övernattning. Den ena träffen äger rum på huvudkontoret i Arenastaden, Solna och den andra på någon av våra etableringar. Vattenfall Services står för rese- och boendekostnader.

Under talangdagarna får du tillfälle att lära dig mer om branschen och företaget. Du får träffa representanter från ledningsgruppen, våra medarbetare och andra talanger från hela landet. Dessutom får du chansen att veta mer om Vattenfall Services ledarskapsutbildning, göra studiebesök på minst en av våra etableringar samt arbeta med case-uppgifter kopplade till vår verksamhet. Inte minst får du tillgång till ett ovärderligt nätverk inom Vattenfall Services.

Din profil

Talangprogrammet riktar sig till dig som går sista året på en högskole-, YH- eller civilingenjörsutbildning vid någon av Sveriges högskolor och universitet. Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av energibranschen genom arbete eller studier samt att du har ett genuint intresse för branschen.

Eftersom programmet är på svenska, är det ett krav att du kan prata flytande svenska.

Om du har frågor eller funderingar är du varmt välkommen att höra av dig.

Senast uppdaterad: 2018-01-30 07:29