Vattenfall som arbetsgivare

Vill du göra skillnad? Morgondagens lösningar kräver nytänkare. Därför är vi ständigt på jakt efter medarbetare som drivs av en vilja att förbättra och forma framtiden.

Hos oss på Vattenfall får du möjlighet att ta stegen som driver dig och utvecklingen framåt. En av våra främsta utmaningar är att hitta nya, effektiva och förnybara energikällor för en hållbar framtid. För att lyckas behöver vi bli fler medarbetare som vill göra skillnad.

Här beskriver vi vad som präglar vår företagskultur och hur det är att jobba på Vattenfall

1. Ge dig själv nya utmaningar varje dag

Vattenfall består av tusentals olika människor på hundratals olika platser – och alla har olika idéer. Men vi har en sak gemensamt: drivet att ta nästa steg, gång på gång.

Vi tror att alla utmaningar och problem kan lösas. Det innebär att du kommer att få jobba med några av branschens mest spännande och utmanande projekt.

2. Utbyte av internationella erfarenheter

Du arbetar mitt i en internationell organisation med stor mångfald och mängder av experter – några av världens mest inspirerande talanger. Du uppmuntras alltid att komma med egna idéer och synpunkter. Vi delar med oss av de bästa lösningarna och lär av varandra.

3. Vi tror på varandra

Vi vet att nyckeln till framgång är våra anställda. Vår tro på vår egen förmåga att prestera är kärnan i vår företagskultur. Vi stärker dig så att du kan ta egna initiativ och vågar fatta beslut.

Du uppmuntras alltid att använda och utöka dina kunskaper – vi ger dig goda möjligheter till yrkesmässig utveckling och rejält med luft under vingarna, så att du kan bli ännu bättre på det du gör.

Senast uppdaterad: 2018-09-06 14:48