Energi hela vägen hem

Vi på Vattenfall vet att balans i livet är det enda hållbara. Vi vet också att frihet och trivsel bidrar till att medarbetare högpresterar under arbetstid.

När arbetsdagen är över börjar det riktigt viktiga i livet för många. Familjeliv, bygga den där altanen, ge sig ut i skidbacken, spela basfiol eller bara vara hemma och inte göra någonting. På Vattenfall hittar du rätt balans mellan det du vill göra och det som behöver göras, mellan ditt liv här och ditt liv utanför.

Så här får du energi som räcker hela vägen hem

Träning och hälsovård

Tycker du om att lyfta skivstänger, gå på yogapass eller spela fotboll? På flera av våra orter erbjuder vi olika sportaktiviteter. Ofta behöver du inte ens gå utanför dörren för att komma dit, utan sporthall och gym finns i huset. Det ger dig mer tid för ditt liv utanför arbetet.

Flexibilitet

Vattenfall erbjuder flera möjligheter som gör både arbete och vardag enklare, som till exempel flexibla arbetstider och att jobba hemifrån med hjälp av ny kommunikationsteknik.

Variation och personlig utveckling

Vi är positiva till att du söker dig till nya tjänster, roller eller avdelningar inom Vattenfall. Då utvecklas du, får variation och nya insikter. Vår verksamhet har stor bredd och är du intresserad kommer du alltid kunna hitta nya roliga utmaningar.

Engagemang

Något vi tycker är viktigt och som driver oss varje dag, är att vi arbetar för hållbarhet och att vi gör en viktig samhällsinsats. Är du lika engagerad i miljö och samhällsfrågor som vi, kan du fördjupa ditt engagemang hos oss.

Senast uppdaterad: 2016-12-23 10:08