E-handel i Vattenfall

Genom e-handel kan vi bättre styra våra inköp till dig som utvald leverantör och skapa ett effektivare sätt att göra affärer mellan oss.

Samtidigt ger e-handel oss bättre möjligheter att mäta, följa upp och styra såväl vårt inköpsbeteende som vår kostnadsutveckling.

På Vattenfalls initiativ kan du som leverantör komma att bli nominerad till Vattenfalls marknadsplats, administrerad av Hubwoo. Aktiveringsprocessen initieras av Vattenfall och leds av ett supplier onboard-team. Lite senare i processen kommer du även att ha egen kontakt med Hubwoo.

Stor flexibilitet

Att vara aktiv på marknadsplatsen innebär att du har dina produkter tillgängliga för Vattenfall, i en för ändamålet särskilt utformad katalog. Som alternativ till katalogen eller i kombination med denna, kan du även vara aktiv genom så kallad Quick Quote. Quick Quote är ett särskilt elektroniskt förfrågans-/offertförfarande som erbjuder stor flexibilitet och lämpar sig utmärkt vad gäller både materiel och tjänster. För dessa båda möjligheter uppstår kostnader som du som leverantör betalar direkt till marknadsplatsen Hubwoo.

Som aktiv leverantör kommer du i fortsättningen att få inköpsordrar från Vattenfall via Hubwoo. I första hand genom Hubwoos ordermanagementverktyg O2i men det finns även möjlighet till integrerade lösningar mellan Hubwoo och ditt eget orderhanteringssystem.

Senast uppdaterad: 2013-11-30 14:58