Kom på besök

Upplev kärnkraft och energi på nära håll i Forsmark. Det kostar ingenting att besöka oss. Dessutom har du möjligheten att få en massa kunskap med dig hem!

Besök

Under ett besök får du bland annat lära dig mer om hur närmare hälften av Sveriges el produceras, hur säkerheten fungerar på ett kärnkraftverk samt om företagets miljöarbete.

Boka ett studiebesök

Under höst, vinter och vår finns möjlighet att boka kostnadsfria studiebesök på torsdagar för grupper från universitet, högskolor och företag eller myndigheter. Ett studiebesök kan bland annat innehålla en presentation om den kärntekniska verksamheten, besök i utställningar samt i mån av möjlighet visningar på de olika anläggningarna. Samlingspunkten för besöket är i Forsmarks bruk.

Sommartid visar vi Forsmarks bruk för allmänheten. Hit är alla är välkomna, med vänner, släkt och bekanta.

Var noga med att ta del av all information som ges vid bokning av ditt besök. För att få önskat datum är det också viktigt att vara ute i god tid.

Kontakt

För frågor och besöksbokning gå in på www.visitforsmark.se

Titta in i ett kärnkraftverk

I videon nedan får du följa med på en guidad tur på Forsmark 3, Sveriges yngsta reaktor.

Hitta hit

Forsmark ligger vid Upplandskusten, i norra Roslagen, i Östhammars kommun. Forsmarks bruk, utifrån vilken all besöksverksamhet utgår, ligger vid väg 76. Det är i den vita huslängan intill parkeringen som vi checkar in besöksgrupper. Se karta och vägbeskrivning i högerspalt.

Senast uppdaterad: 2019-03-18 12:44