Fritid

Bank, post och livsmedelsaffär

Bua centrum och Väröbacka, cirka 3 km.

Bussförbindelser

Linje 690 - 695

Särskild tur på morgon och eftermiddag mellan Ringhals och Varberg. Hållplatsen finns framför mottagningsbyggnaden.

Linje 615

Bussar mellan Ringhals och Varberg samt Ringhals och Kungsbacka går varje dag, även helger. Du stiger på bussen vid vid vägkorset Ringhalsvägen - Videbergshamnsvägen.

För aktuella busstider, se Hallandstrafikens hemsida under tidtabeller.

Hälsocentral

Entreprenörer får olycksfallsvård och hjälp vid akut sjukdom på arbetsplatsen.

Matsal

Restaurang Kantarellen är centralt belägen inne på Ringhals industriområde. Utanför området finns ytterligare en lunchrestaurang i byggnaden V2. De säljer även fikabröd och lättare förtäring.

Parkering

Inga privata fordon tillåts på Ringhals område. Parkeringsplatser finns på båda sidor vid infarten till Ringhals, samt förbi Infocenter ner mot Videbergshamn.

Träning

Ringhallen är Ringhals träningsanläggning och är avsedd för Vattenfallsanställda stationerade på Ringhals. Även entreprenörer och konsulter som är stationerade på Ringhals är välkomna att nyttja Ringhallen för träning.

För detta behöver du ett träningskort som du skaffar på Ringhals Bostadskontor i mottagningsbyggnaden RG 37, tel 0340-668100.

För mer info om Ringhallens träningsmöjligheter, tillträdesregler, träningskort, priser med mera, läs Tillträdesregler för Ringhallen.

Motionsslinga

Vid Ringhals finns även en motionsslinga i härlig kustnära natur. Den startar vid Ringhallen och efter 900 meter upp på stigen kommer man fram till en rundslinga som är ca 2,6 km lång. På rundslingan finns även en genväg som gör slingan hälften så lång (1,3 km). 

Fritidsföreningar

Ringhals har flera fritidsföreningar. En av dem är fiskeklubben Firre, där du kan bli medlem om du arbetar på Ringhals (i praktiken tillträdeskort med foto). Du får då möjlighet att fiska i utvalda sjöar (13 st) samt i Ringhals intagskanaler. Det finns också möjlighet att låna båt utan kostnad och att följa med på fiskeresor med mera.

Läs mer på Firres hemsida

Senast uppdaterad: 2019-01-16 11:02