Lokal sponsring

Fallpåsläpp ur drönarperspektiv på Fallens dag i Älvkarleby 2016.

Fallens dagar i Älvkarleby och Trollhättan

1909 började Vattenfall utvinna elektricitet ur Trollhätte kanal och vattenverk. Ett år senare byggdes kraftverket i Älvkarleby för att förse järnvägen med elektricitet.

Under Fallens dagar kan allmänheten se hur energi utvinns ur ett vattenfall. Det är en upplevelse att se när hundratusentals liter vatten per sekund släpps från magasinen och skapar ett spektakulärt vattenfall.

Läs mer

Älvkarleby

Trollhättan

Jokkmokks marknad

Vattenfall är huvudsponsor till Jokkmokks marknad, som i år hölls den 7–9 februari. På den första marknadsdagen var Vattenfall med och arrangerade ett samtal i en angelägen fråga: Hur gör vi det coolt att leva, bo och jobba i norra Sverige?

Samma dag anordnades en innovationstävling där sex lag tog fram fantasifulla lösningar och idéer under rubriken "Vi skapar framtidens klimatsmarta liv i norra Sverige".

Läs mer

Jokkmokks marknad
Jokkmokk Arctic Talks – om att leva, bo och jobba i norra Sverige

Pridefestivalen i Stockholm

Som supporter till Pridefestivalen ställer sig Vattenfall bakom en värdegrund som innebär mångfald och att all diskriminering ska motverkas. Vi vill skapa attraktiva arbetsplatser med tillåtande klimat och öppenhet där medarbetarnas individuella förutsättningar och kompetens tas tillvara.

Läs mer

Stockholm Pride

Senast uppdaterad: 2019-03-12 13:34