Lokal sponsring

Fallpåsläpp ur drönarperspektiv på Fallens dag i Älvkarleby 2016.

Fallens dagar i Älvkarleby och Trollhättan

1909 började Vattenfall utvinna elektricitet ur Trollhätte kanal och vattenverk. Ett år senare byggdes kraftverket i Älvkarleby för att förse järnvägen med elektricitet.

Under Fallens dagar kan allmänheten se hur energi utvinns ur ett vattenfall. Det är en upplevelse att se när hundratusentals liter vatten per sekund släpps från magasinen och skapar ett spektakulärt vattenfall.

Läs mer

Älvkarleby

Trollhättan

Jokkmokks marknad

I år hölls Jokkmokks marknad den 2–4 februari och Vattenfall var traditionsenligt på plats. I vår marknadskåta på Svenssons tomt kunde besökarna gå tipspromenad, uppleva vind- och vattenkraft genom VR-glasögon och hålla temperaturen uppe med varm saft och handvärmare.

Dessutom fanns ett antal experter från ett brett register ur vår verksamhet till förfogande och svarade på besökarnas frågor.

Läs mer

Jokkmokks marknad

Pridefestivalen i Stockholm

Som supporter till Pridefestivalen ställer sig Vattenfall bakom en värdegrund som innebär mångfald och att all diskriminering ska motverkas. Vi vill skapa attraktiva arbetsplatser med tillåtande klimat och öppenhet där medarbetarnas individuella förutsättningar och kompetens tas tillvara.

Läs mer

Stockholm Pride

Senast uppdaterad: 2017-04-05 13:50