Tävla med Ida i Cykelvasan

Vinn en av de åtråvärda startplatserna i Cykelvasan 2015 och cykla tillsammans med Ida Ingemarsdotter i Vattenfalls lag.

Cykling är världens bästa försäsongsträning både för skidelit och amatörer och det är därför som Ida Ingemarsdotter och resten av längdlandslaget cyklar. Många cykelmotionärer tränar också hårt för att klara av sin egen utmaning – den nio mil långa Cykelvasan.

Svara på tre frågor och skriv ned din motivering till varför just du ska vinna en fri startplats till Cykelvasan den 15 augusti 2015.

Tävlingen

1. Hur många OS- och VM-medaljer har Ida Ingemarsdotter på seniornivå?

a. 6
b. 8
c. 10

2. I VM i Holmenkollen 2011 vann Ida Ingemarsdotter sin första mästerskapsmedalj som senior. Tillsammans med vem vann hon VM-guld i sprintstafetten?

a. Anna Haag
b. Charlotte Kalla
c. Stina Nilsson

3. I VM 2013 lyckades Ida Ingemarsdotter ta tre medaljer. I vilket land hölls detta VM?

a. Italien
b. Norge
c. Tjeckien

Utslagsfråga: Varför ska just du vinna en startplats till Cykelvasan?

Svara på dessa tre frågor och motivera varför just du ska vinna en startplats. Skicka in detta tillsammans med namn, adress, mobilnummer och tröjstorlek senast den 10 juni till socialmediasverige@Vattenfall.com. Skriv ”Cykelvasan” i titelraden. Totalt tävlas fyra Cykelvasan-starter ut.

Tävlingsregler

- De fyra vinnarna utses bland dem som svarat rätt på frågorna samt har angett den bästa motiveringen. Juryn består av representanter från Vattenfall AB (Helena Åkerlind, Fredrik Berg, Margareta Olsson) och beslutet kan inte överklagas.

- Tävlingen pågår den 3–10 juni 2015. Vi utannonserar vinnarna på Facebooksidan Vattenfalls Skidsport i slutet av vecka 24.

- Uppskattat värde på startplatsen är 1 360 kr och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsten kan inte bytas mot kontanter eller andra varor/tjänster.

- Uteblivet svar en månad efter meddelad vinst medför att vinsten tillfaller en ny vinnare.

- Anställda i Vattenfallkoncernen och deras familjer får inte delta i tävlingen.

Senast uppdaterad: 2015-06-03 15:04