Nyhet | 2009-01-22 | 15:35

Alla är vinnare i Barnens Vasalopp - Göteborg

På onsdag den 28 januari är det dags för barnen i Göteborg att spänna på skidorna och delta i Barnens Vasalopp. Alla deltagare belönas med diplom, medalj och en liten överraskning.

Låneskidor finns på plats, det krävs ingen föranmälan och man får åka hur många varv man vill på banan.

Plats: Hedens bandyplan mitt i centrala Göteborg.
Tid: Barnens Vasalopp pågår mellan 18:00 till 19:30.
Entré till Hedens bandyplan är 30 kronor – för alla barn, ungdomar, vuxna åkare, ledare och publik.

I Barnens Vasalopp är alla vinnare

Barnens Vasalopp gör stor nytta för barn och ungdomar

Varje år deltar cirka 100 000 barn i Barnens Vasalopp. Arrangör är Svenska Skidförbundet och Vasaloppet i samarbete med förskolor, skolor och skidklubbar i hela landet. Vattenfall är en av flera sponsorer till projektet och genom Barnens Vasalopp stöder vi ett arrangemang som gör stor nytta för barn och ungdomar
i hela landet.

Barnens Vasalopp på turné

Göteborg är en av orterna på Svenska Skidförbundets turné med Barnens Vasalopp. Förbundet och Vasaloppet vill slå ett slag för skidåkning genom att introducera barn i åldrarna 0-8 år. Äldre barn är givetvis välkomna att delta. Turnén pågår under januari och februari. Här kan du läsa mer om Barnens Vasalopp:

www.barnensvasalopp.se (nytt fönster)

Svenska Skidförbundet (nytt fönster)

Vattenfall sponsrar Svenska Skidförbundet

Som huvudsponsor till Svenska Skidförbundet, innebär Vattenfalls engagemang att vi sponsrar samtliga ingående grenar: alpint, backhoppning, freestyle, längdåkning, nordisk kombination, rullskidor, skidorientering, snowboard, speedski och telemark.
Läs mer om vår sponsring