Nyhet | 2009-01-22 | 15:15

Alla är vinnare i Barnens Vasalopp - Sundsvall

På söndag den 25 januari är det dags för barnen i Sundsvall att spänna på skidorna och delta i Barnens Vasalopp. Alla deltagare belönas med diplom, medalj och en liten överraskning.

Det krävs ingen föranmälan och man får åka hur många varv man vill på banan.

Plats: Norra Berget i Sundsvall
Tid: Barnens Vasalopp pågår mellan12:00 till 14:00. Kring-
aktiviteterna börjar kl.11:00 och pågår till 15:00.

I Barnens Vasalopp är alla vinnare

Barnens Vasalopp gör stor nytta för barn och ungdomar

Varje år deltar cirka 100 000 barn i Barnens Vasalopp. Arrangör är Svenska Skidförbundet och Vasaloppet i samarbete med förskolor, skolor och skidklubbar i hela landet. Vattenfall är en av flera sponsorer till projektet och genom Barnens Vasalopp stöder vi ett arrangemang som gör stor nytta för barn och ungdomar
i hela landet.

Barnens Vasalopp på turné

Sundsvall är första platsen för Svenska Skidförbundets turné med Barnens Vasalopp. Förbundet och Vasaloppet vill slå ett slag för skidåkning genom att introducera barn i åldrarna 0-8 år. Äldre barn är givetvis välkomna att delta. Turnén pågår under januari och februari. Här kan du läsa mer om Barnens Vasalopp:

www.barnensvasalopp.se (nytt fönster)

Svenska Skidförbundet (nytt fönster)

Vattenfall sponsrar Svenska Skidförbundet

Som huvudsponsor till Svenska Skidförbundet, innebär Vattenfalls engagemang att vi sponsrar samtliga ingående grenar: alpint, backhoppning, freestyle, längdåkning, nordisk kombination, rullskidor, skidorientering, snowboard, speedski och telemark.
Läs mer om vår sponsring