Nyhet | 2011-04-15 | 09:09

Återträff för Forsmarks pensionärer

Pensionärsdag på Forsmark 2011

Varje år bjuder Forsmarks Kraftgrupp in de medarbetare som har gått i pension till en återträff. Under onsdagen var det dags för årets tillställning.

VD Stefan Persson hälsade ett 40-tal pensionärer välkomna och höll sedan ett föredrag om Forsmarks 30-åriga historia. Därefter fanns tid för social samvaro och lunch innan de medarbetare som går i pension under det här året avtackades.

Pensionärsmingel

Vattenfalls pensionärsförening, Vattenfalls veteraner, har en lokalförening i Östhammar och ordförande Henning Danielsson berättade om föreningens verksamhet.

Anders Markgren från Forsmarks informationsavdelning berättade om alla de aktiviteter som Forsmarks Kraftgrupp kan erbjuda i Forsmarks bruk i sommar.

Därefter begav sig deltagarna i årets pensionärsträff till sina gamla arbetsplatser för att träffa kollegorna där.

Conn Malmgren

– Det är roligt att komma hit en gång om året i samband med pensionärsdagen, för att bli uppdaterad om vad som händer på arbetsplatsen och få träffa en del av kollegorna som man tillbringat mycket tid ihop med, säger Conn Malmgren från Älvkarleby, som bland annat jobbat med montage på Forsmarks underhållsavdelning.