Nyhet | 2013-04-23 | 15:10

Återträff för Forsmarks pensionärer

Forsmarkspensionärer på återträffGun Ivarsson, Ulrika Olsson, Anita Möller och Inger Sundqvist på återträff i Forsmark.

Varje år bjuder Forsmarks Kraftgrupp in de medarbetare som har gått i pension till en återträff. Under onsdagen var det dags för årets tillställning.

VD Stefan Persson hälsade välkommen och passade även på att tacka av de medarbetare som gick i pension under förra året. Han tycker att den återkommande pensionärsdagen är viktig och värd att uppmärksammas.

– För många är det värdefullt att fortsätta ha en social gemenskap med före detta arbetskamrater, även efter det att man har gått i pension. Samhörigheten är viktig och den återkommande träffen på Forsmark är en av mötesplatserna, säger Stefan Persson.

Forsmarks säkerhetschef, Niclas Metzén, fanns också på plats och berättade om Forsmarks säkerhets- och miljöarbete tillsammans med Cecilia Fransson, anläggningsutvecklingsingenjör, som berättade om säkerhetshöjande projekt på Forsmark.

Det fanns även tid för social samvaro och möjlighet att besöka sin gamla arbetsplats och kollegorna där.

Pensionärsdag på ForsmarkChrister Gustafsson, som tidigare arbetade på besöksverksamheten, träffade Stig Qvarnström som gick i penison från inköp 2001.

– Pensionärsträffarna är alltid trevliga. Jag träffar många gamla arbetskamrater och blir uppdaterad om vad som händer på Forsmark, säger Stig Qvarnström som gick i pension från Forsmarks inköpsavdelning 2001.

Vattenfalls pensionärsförening, Vattenfalls veteraner, har en lokalförening i Östhammar med cirka 140 medlemmar. Mer information om föreningen hittar du via länken nedan.

Pensionärsåterträff på ForsmarkArtur Monsen, Arvo Jelekäinen från FMK3 och Bo Edqvist.

Pensionärsåterträff på ForsmarkP-G Nilsson, cF12, Lars Nordstedt, Lars Bonnivier och Bertil Möller.

Vattenfalls Veteraner i Östhammar