Nyhet | 2010-07-09 | 09:00

Besök Fallens dagar i Trollhättan 16-18 juli

Den 16-18 juli är det dags för folkfest med underhållning för hela familjen. Missa inte det mäktiga skådespelet när dammluckorna öppnas och vattnet forsar fram i den gamla strömfåran.

Fallens dag i Trollhättan

Vattenfall finns som vanligt på plats på Hansenplatsen i Trollhättan – i år med sikte på framtiden. Besökarna kan bland annat titta närmare på en elbil modell 2012 och testa en vågkraftsmaskin tillsammans med våra experter.

Förutom att besökarna kan lära sig allt om elbilar och vågkraft, så kan de också gå på guidad visning i kraftstationen, testa sin talang för klätterskor i elstolpen och tävla om fina priser i en tipspromenad. I tältet på Hansenplatsen kan besökarna dessutom få smarta energispartips av våra experter inom energieffektivisering. I Insikten har vi laddat upp med flera spännande modeller som visar hur de olika kraftslagen fungerar och ger energi.

- Vi vill få tillfälle att träffa kunder och allmänhet och samtidigt bidra med roliga aktiviteter för hela familjen, säger Maria Wetterdal som jobbar med sponsring på Vattenfall Norden. Vi vet att våra kunder uppskattar att träffa oss och få möjlighet att ställa frågor direkt till oss som jobbar på Vattenfall.

Fallpåsläppen är kl. 12, 14, 16, 18, 20 samt kl. 23 med belysning.
Läs mer om programmet här (nytt fönster)

Vattenfall är huvudsponsor till Fallens dag. 
Läs mer om vår sponsring