Nyhet | 2008-07-14 | 09:30

Fallens dagar i Trollhättan 20-22 juli

Vattnet står i centrum under Fallens dagar. För 50:e året i rad är det dags för Fallens dagar i Trollhättan. Det blir ett spännande och händelserikt program med aktiviteter för hela familjen.

Vattnet står i centrum under Fallens dagar.  Det är vattenpåsläpp i fallet kl 12, 14, 16, 18 och 20. Missa inte det belysta påsläppet kl 23!

Det är en fantastisk upplevelse att se när 300 000 liter vatten per sekund forsar fram. Under Fallens Dagar är det vattenpåsläpp i fallet kl 12, 14, 16, 18 och 20. Missa inte det belysta påsläppet kl 23!

Besök Vattenfalls egen "eventvagn" i fallområdet

Du träffar oss på Hansenplatsen fredag, lördag och söndag mellan kl 11-19. Kom och ställ frågor om el och energi samt få tips om hur du kan bli energismartare.

Vi utmanar stora och små med tre spännande tävlingar och
fina priser:

  • Energijakten är en klurig tipspromenad för hela familjen, alla som deltar får en lågenergilampa.
  • Lilla energijakten passar de yngre deltagarna och alla som deltar får ett fint litet fingerdjur.
  • EnergiMästerskapen är en tävling med garanterat annorlunda grenar som hoppbollsslalom, stolpklättring, energicykling, plantera fisk och åka skylift. Alla som deltar får en praktisk vattenflaska.

Dessutom tävlar alla deltagare om fina priser i första, andra och tredje plats i samtliga tävlingar.

Det händer mycket under Fallens dagar i Trollhättan

Ett besök i energihuset Insikten ger dig ökade kunskaper om el, energi och vattenkraft. Artister och underhållning av alla de slag, uppvisningar, tävlingar, mat, dryck och mycket mer.

Varmt välkomna!


Program och mer information om Fallens Dagar i Trollhättan (nytt fönster)