Nyhet | 2013-07-16 | 14:00

Forsmark bjuder på liveshowen Småstadsliv

Humorgruppen Småstadsliv ger en föreställning i Forsmarks bruk den 27 juli. Gruppen har spelat in ett stort antal radioprogram och turnerat med flera olika föreställningar.

Småstadsliv har gjort fem långfilmer och sålt över 30 000 DVD-filmer. Nu presenteras ett urval av deras bästa sketcher i en efterlängtad liveshow på borggården framför Nya herrgården i Forsmarks bruk.- Småstadslivs föreställning börjar klockan 14:00 och det är fri entré.
- Jag har sett många av deras Youtubeklipp och känner mig både glad och förväntansfull över att de ska komma till Forsmark, säger Christina From på Forsmarks besöksverksamhet.

Föreställningen är bara ett av många helgevenemang i Forsmarks bruk i sommar. Östhammars Musikvecka invigdes i Forsmarks kyrka och liksom tidigare år arrangerades en orienteringsdag för hela familjen i början av juli. I augusti blir det hunduppvisning av Östhammars Brukshundklubb samt en utställning av amerikanska bilar, Forsmarks Meet’n’cruising, som arrangeras av bilklubben East Coasters Roselaw.

Utöver nämnda evenemang bjuds besökare i Forsmarks bruk någonting extra varje helg under sommaren. Det kan till exempel vara trolleriföreställningar, ponnyridning och ansiktsmålning. Här finns även elbilar som får köras av både barn och vuxna.

Läs mer om de olika helgevenemangen
www.visitforsmark.se