Nyhet | 2009-05-22 | 14:03

Kom till Gröna Lund den 31 maj för barnens skull

Som major partner till stiftelsen World Childhood Foundation vill Vattenfall bjuda in till en dag full av festligheter på Gröna Lund den 31 maj. Utöver artister, nya attraktioner och besök av H. M Drottning Silvia bjuder vi på spännande aktiviteter för hela familjen i vårt tält.

Familj som åker karusell

Childhood är en stiftelse vars mål kan uttryckas enkelt: barn ska få vara barn. Därför jobbar Childhood för de mest utsatta barnen, som ofta blir ignorerade eller bortglömda. Childhood-dagen arrangeras på Gröna Lund och är ett evenemang vars syfte är att samla in pengar till World Childhood Foundation. Alla entréintäkter denna dag går oavkortat till Childhood. En av Vattenfalls sponsringsambitioner är humanitära frågor. Vattenfall är en major partner till World Childhood Foundation för att påvisa vikten av socialt ansvarstagande.

Childhood-dagen på Gröna Lund

Den 31 maj är då det händer. Utöver artister som Kevin Borg, Martin Stenmarck, Marie Serneholt, September, Fibes Oh Fibes och Roger Pontare kommer även H. M Drottning Silvia att närvara för att ta emot bidraget å Childhoods vägnar. Passa även på att träffa oss i vårt tält där vi bjuder på spännande aktiviteter och happenings samt Gröna Lunds senaste tillskott Insane, den splitternya berg-och-dalbanan.

Program

12.00 öppnar Gröna Lund för allmänheten
14.00 piratföreställning med Kapten Knallröd på Dansbanan
15.00 piratföreställning med Kapten Knallröd på Dansbanan
16.00 konsert på Stora scen (se artister ovan)
17.00 överlämning av check/bidrag å childhoods vägnar till H. M Drottning Silvia
20.00 stänger Gröna Lund.

Läs mer om Vattenfall och World Childhood Foundation