Nyhet | 2013-03-01 | 09:00

Kristid tema för ny revy

Revygänget som till största del består av ringhalsare ligger i hårdträning för vårens revy "Kristid" som spelas i Varberg den 14–17 mars. Med ett vidgat fokus på Varberg och omvärlden och lite mindre Ringhals blir det en föreställning som vänder sig till en bredare publik.

– Förra året trodde en del att revyn bara vände sig till dem som jobbar på Ringhals, men vi vill att alla ska kunna komma och se oss. Det blir mer Varbergsfokus i år. Ringhals har ju heller inte haft så många bra händelser att skämta om det senaste året, Greenpeace hade vi med i revyn redan förra året, konstaterar Johanna Lindén.

Revygänget

Men kris är ett ämne som funkar för alla, de finns kriser överallt omkring oss i samhället och privat – stora och små frågor.

– Det är både världskris och frågor som hur Varberg ska klara sig utan Wheels & Wings, och tänk vilken kris det kan vara om man inte kommer ut på Internet och kan twittra, säger Johanna för att nämna några exempel.

Passa på att samla familj och vänner eller några kollegor och gå och se årets föreställning.

– Det blir mycket musik och sång, berättar Johanna. Vårt husband "The Hoovers" är också med och är laddade med massor av musik. Välkomna!

Revyns husband

Var: Nöjesparken i Varberg
När: 14–17 mars kl 19 (öppnar för mingel kl 18)
Biljetter: www.bokavarberg.se, pris 200 kronor