Nyhet | 2007-07-04 | 18:00

Laleh invigde musikveckan i Forsmark

Laleh

Som seden påbjuder invigs musikveckan i Östhammars kommun i vårt vackra Forsmarks Bruk. Forsmarks Kraftgrupp och kulturkontoret på Östhammars kommun har samarbetat under ett femtontal år kring musikarrangemang i bruket.

Detta år inleddes musikveckan med den skönsjungande artisten Lalehs kvällskonsert. Eftersom biljetterna snabbt tog slut till den första konserten, ordnade Östhammars musikvecka snabbt med en extra föreställning och många fler fick således chansen att se och höra Laleh.

Konserten var en speciell sådan, en härlig mix av många musikstilar med tänkvärda och underfundiga texter. En liten tjej som tar plats på scenen med en närvaro av sällan skådat slag. Hon trollbinder publiken och suger dem till sig, både ung och gammal. Laleh är tjejen som är annorlunda - utan att vara medveten om det - på ett äkta vis. Avslutningen hörde också till det ovanligare slaget. Laleh tyckte att publiken skulle gå ut först medan hon spelade sin avslutningslåt. Och så blev det. Vi vandrade ut till en härlig sommarkväll med Lalehs musik och stämma i bakgrunden.