Nyhet | 2012-03-07 | 13:09

Missa inte årets alpina fest i Åre

Skidfest i Åre 9-10 marsVärldens bästa alpina damer kommer dit. Och inte nog med det, världens bästa freestyle-kíllar och tjejer kommer också dit. Under helgen 9-10 mars bjuder Åre på en skidfest utöver det vanliga. Och Vattenfall är så klart på plats.

Vattenfall har sponsrat Svenska Skidförbundet sedan 1994 och nu laddar vi för att tävlingarna i Åre ska bli en riktig fest för alla åldrar.

Programmet är lagt så att du först kan se damernas alpina världscup för att sedan hinna ta dig bort till kabinbanan med skidor eller buss för att heja på puckelpistdeltagarna.

Välkommen till Vattenfalls tält i målområdet

Vi är på plats hela helgen och bjuder på olika aktiviteter. Kom in och hämta sittunderlag, ladda batterierna med varm saft och en energy bar. När du testar din energi i någon av våra skidsimulatorer får du en äkta kobjällra att heja fram åkarna med i backen. Passa även på att ”pimpa” barnens hjälmar med tuffa dekaler och missa inte i frågesporten där du har chans att vinna ett helt års elförbrukning, värde 25 000 kronor.

Få autografer från dina skidhjältar

Missa inte autografskrivningen med svenska skidstjärnor som sker i tältet i fredag klockan 13.50-14.20 och på lördag 14.50-15.20. På fredag kommer Emelie Wikström, Nathalie Eklund och Terese Borssén. På lördag finns Kajsa Kling och Jessica Lindell-Vikarby och Frida Hansdotter på plats.

Appar och landslagsmössor

Vi delar ut hundra alpina landslagsmössor till befintliga elkunder som har fått en värdecheck på posten. Visa upp checken i tältet och först till kvarn gäller.

Genom att ladda ner gratisappen King of the Slope kan du kvittera ut en alpin landslagsmössa i vårt tält. Vill du hjälpa till och skaka Sverige till guld, laddar du ner Power of Cheering, appen som får din mobil att låta som en koskälla, harskramla eller megafon.

Välkommen till Vattenfall och skidfesten i Åre!

Mer information

King of the Slope 
Power of Cheering
Läs mer om vårt samarbete Internationella Skidförbundet, FIS