Nyhet | 2012-06-20 | 10:20

Mojje uppträder på Vattendagen 24 juni

Söndagen 24 juni bjuder Ringhals och Varberg Falkenberg Sim in allmänheten till Vattendagen på simstadion i Varberg. Det blir en dag fylld med roliga aktiviteter och tävlingar, både i vattnet och på land. Nytt för i år är att Mojje uppträder, en fartfylld show för alla små och stora barn. Självklart är det fri entré!

Syftet med Vattendagen är, förutom att ge invånarna i Varbergs kommun en rolig dag fylld med aktiviteter, att vara tillgängliga för kommunikation med allmänheten. I år vill vi också lyfta hur Ringhals är en tillgång för regionen på många olika sätt. Kommunikationschefen, informatörer och energirådgivare finns på plats hela dagen i Ringhals tält på området.

Dagen innehåller flera aktiviteter; lär dig crawla eller prova Stand Up
Paddleboard. Ta med kollegorna eller kompisarna och anmäl ett lag till vattenpolon eller luftmadrasslagkappen. Du kan testa din simkunnighet och ta Vattenprovet så bjuder Ringhals på märket. Detsamma gäller för alla barn som tar Baddaren. Se hela dagens program på de två nästkommande sidorna.

Som tidigare Vattendagar är också några av föreningarna som Ringhals sponsrar på plats och visar upp sin verksamhet med prova-på-aktiviteter för besökarna. Och så blir det gratis glass – även till vuxna!

Läs mer på facebook.com/vattendagen

Mycket välkomna till simstadion på söndag!

Ladda ner
Programmet för Vattendagen med aktiviteter på land och i vatten (PDF 2223 kB)

För vidare information om Vattendagen, kontakta:
Emma Steinwall, Ringhals kommunikationsavdelning,
telefon 0340-670 47 eller 0703-867 047,
Emma Steinwall