Nyhet | 2013-10-22 | 09:00

Nu kommer Ringhals Tidning

Årets andra nummer av Ringhals Tidning är på gång. Tidningen delas ut till hushållen i Varberg, Kungsbacka, Falkenberg och Mark den 23 och 24 oktober. Håll utkik i din brevlåda! 

Vi vill gärna berätta för allmänheten vad som händer på Ringhals och göra det med våra egna ord.

Ringhals Tidning nr 2 2013 

Vad innehåller då tidningen? Jo, bland annat det här:
Underhåll och modernisering. Årets revisionsavställningar är i det närmaste avslutade. I text och bild berättar Ringhals Tidning om jobben som gjorts för att göra reaktorerna redo för vinterns elproduktion och ytterligare många års säker drift.

Agneta för kärnkraftens talan i världen. Hon har kontoret i London och hela världen som arbetsfält. Men det är i huset på Bua strand, några kilometer från Ringhals, som Agneta Rising, verkställande direktör för World Nuclear Association, kopplar av och umgås med familjen.

Ringhals rekryterar mest i regionen. Att köra kärnkraftverk är populärt. När Ringhals annonserade ut 28 tjänster som processoperatörer sökte 390 personer. Möt Daniel och Hampus som är nyutbildade från Campus och en trio med lång erfarenhet i yrket men från en annan bransch – Stora Enso i Hyltebruk.

Vad är bäst för miljön? Går det att säga vilken elproduktionsmetod som är bäst för miljön? Ja, i Vattenfalls livscykelanalyser är det möjligt att jämföra olika metoders miljöpåverkan i form av resursförbrukning och utsläpp.

På jakt efter energitjuvar. Häng med energiexpert Martin Normark på jakt efter energitjuvar i en 70-talsvilla i Bua och få tips om hur du själv kan se om ditt hus inför vintern.

Korsord. Tävla och vinn fina priser! 

Vill du få en gratis, adresserad prenumeration av Ringhals Tidning?
Skicka e-post till ringhalstidning@vattenfall.com

Välkommen med tips och idéer! 

Ladda ner
Ringhals Tidning nr 2 2013 (PDF 1866 kB)

Ringhals kommunikationsavdelning