Nyhet | 2013-01-16 | 15:00

Nytt nummer av Forsmarks tidning

Ett nytt nummer av Forsmarks tidning distribueras i dag. Tidningen delas ut till företagen och hushållen i Östhammars, Tierps, Älvkarleby och Norrtälje kommuner samt till personer som är verksamma inom den svenska energibranschen.

I tidningen kan du läsa om vad som händer på Forsmark i dag och i framtiden. Vi berättar om de årliga revisionsavställningarna, då moderniseringar och underhåll utförs på kraftverken, om effekthöjningarna vid de tre reaktorerna där Forsmark 2 står på först på tur, och om det säkerhetshöjande arbete som pågår.

Information om karriärmöjligheter på Forsmarks och nybyggnation av kärnkraft i Sverige och utomlands är annan intressant läsning.

Forsmarks tidning ges vanligtvis ut en gång om året, i början av sommaren, med en upplaga om cirka 88 000 exemplar. Detta nummer är ett extranummer och distribueras till hushållen och företagen under vecka 3.

Om du inte bor i närområdet men ändå är intresserad av att läsa kan du antingen ladda ner bifogad pdf eller kontakta redaktör Sara Söderström, så skickar vi ett exemplar.

Kontakt:
Sara Söderström, saw@forsmark.vattenfall.se
telefon: 0173-826 72

Forsmarks Tidning 2013

Ladda ner pdf av Forsmarks tidning (PDF 2MB)