Nyhet | 2011-10-25 | 16:45

Nytta och nöje på If Stockholm Open

Att mäta hur mycket energi det går åt när man servar var en av de aktiviteter som Vattenfall erbjöd Kungliga Tennishallens mer än 5 000 dagliga besökare. Tävlingen om ett halvårs elförbrukning var också mycket populär.

If Stockholm Open– Vi ville skapa mervärde för besökarna och deras tankar om energi. Många av våra kunder undrade om de ska säkra sitt elpris inför vintern, säger Hedvig Engnell, projektledare, Group Wide partnership på Vattenfall.

Vattenfalls sponsorskap handlar också om tennis i världsklass.

– Att ha hela tenniseliten på plats i Stockholm är en upplevelse. Man är stolt över att, som sponsor, få bidra till att en sådan turnering ordnas på svensk mark, säger Linus Almqvist, Head of Brand Communication på Vattenfall.

If Stockholm Open är också en viktig mötesplats för svenskt näringsliv, media, opinionsbildare och intresseorganisationer. Över 150 inbjudna gäster kom till "Vattenfall Economic Fall Seminar" för att prata om energisektorns globala utmaningar. Vattenfalls vd Øystein Løseth inledde och BP:s styrelseordförande Carl-Henrik Svanberg var en av huvudtalarna. Seminariet avslutades med en paneldiskussion om den nordiska elmarknaden.

Det är andra året i rad som Vattenfall är en av huvudsponsorerna till If Stockholm Open.
Läs mer om vår sponsring