Nyhet | 2012-01-20 | 15:21

Öppet hus på Forsmarks skola

Forsmarks skola i Forsmarks bruk

Välkommen till öppet hus på Forsmarks skola torsdag den 26 januari!

Det är snart dags att välja gymnasieskola. Mellan klockan 18:00-20:00 på torsdag den 26 januari har du chansen att besöka Forsmarks skola.

Intresserade sökande och blivande liksom nuvarande elever med anhöriga är hjärtligt välkomna.

Under kvällen träffar du lärare som berättar om undervisningen i sina respektive ämnesområden. Du får också möta elever från skolan och titta in på några av deras lektioner som kommer att pågå under kvällen.

Information från Forsmarks Kraftgrupp

Lennart Hallin, sektionschef på Forsmark 3, berättar om Forsmarks Kraftgrupps verksamhet och karriärmöjligheterna inom företaget.

Under kvällen får du självklart också allmän information om Forsmarks skola, utbildningsprogrammen och vilka inriktningar och profiler på programmen som skolan erbjuder.

Forsmarks skola bjuder på fika. Ingen anmälan behövs för att delta i öppet hus.

Om skolan

Forsmarks skola ligger i Forsmarks bruk några kilometer från kärnkraftverket och är en gymnasieskola med studieförberedande program, inriktning energiteknik. Skolan ägs och drivs av Forsmarks Kraftgrupp med Östhammars kommun som huvudman.

Utbildningen sker i nära anslutning till kraftverket och skolan har därför tillgång till moderna tekniska resurser i undervisningen. Projekt, övningar och demonstrationer utförs i första hand i samarbete med Forsmark och andra närliggande branschföretag.

Forsmarks skola