Nyhet | 2009-03-10 | 12:45

Röster om att jobba på Ringhals

Hur är Ringhals som arbetsplats? Vilka utvecklingsmöjligheter finns och vad är det som gör att man trivs? Här är några röster från medarbetare på Ringhals.

Malin van Lokhorst, miljöingenjör

Malin van Lokhorst, miljöingenjör

Ålder: 25 år

Vad har du för utbildning?
Jag är miljövetare från Malmö högskola.

Varför valde du att läsa detta?
Miljön är ett intressant område som ligger rätt i tiden. Jag ville vara med i arbetet med att påverka miljön så lite som möjligt.

Vad arbetar du med idag?
Jag jobbar med miljöfrågor som rör den yttre miljön. Jag tar bland annat fram betydande miljöaspekter, gör miljöhandlingsplaner, instruktioner och över huvud taget mycket dokumentation. Jag jobbar också med ISO-certifiering och har kontakt med myndigheter.

Varför blev det Vattenfall och Ringhals för dig?
När jag läste på högskolan gjorde jag praktik och mitt examensarbete på Ringhals. Jag har också varit sommaranställd och blev fast anställd 2007.

Vad tycker du om Ringhals som arbetsplats?
Det är en jättebra arbetsplats. Man satsar mycket på jämställdhet och tar väl hand om en.

Hur ser din framtid ut?
Jag kan nog stanna här resten av livet, det finns så stora utvecklingsmöjligheter. Jag trivs jättebra med mina nuvarande arbetsuppgifter och arbetsgrupp och det är inspirerande att veta att det finns så mycket man kan arbeta med inom organisationen. Miljön genomsyrar ju nästintill allt!

Till sist: Vad gör du på fritiden?
Jag är ledare på Friskis och Svettis ett par gånger i veckan. Sen gympar jag också med min avdelning. Vi hälsosatsar mycket och tränar en gång i vecka på arbetstid då verksamheten tillåter, just nu har vi en stegtävling.

Mer om Malin van Lokhorst och hennes jobb

Malin har koll på Ringhals miljöarbete

Läs vad fem andra ringhalsare tycker om jobbet

Vi jobbar på Ringhals