Nyhet | 2007-09-27 | 13:30

Stort intresse för Ringhals som arbetsplats

Köerna ringlade långa på rekryteringsdagen som arbetsförmedlingen i Varberg anordnade den 26 september. Många tog chansen att få direktkontakt med lokala företag som Ringhals.

Rekryteringsdagen är tänkt som en väg till jobb eller byte av arbetsplats. Under eftermiddagen och kvällen besökte mellan 1500 och 2000 personer arrangemanget.

− Intresset har varit mycket stort och vi har fått svara på många frågor om Ringhals och hur det är att jobba här, berättar Ann-Sophie Gustavsson som var en av dem som bemannade Ringhals monter. Om man är intresserad av ett jobb på Ringhals är ett tips att lägga in sitt CV på Vattenfalls webbplats och att prenumerera på våra platsannonser.

Stort rekryteringsbehov

Ringhals har ett stort behov av att rekrytera personal för framtiden. Ett hundratal personer anställdes ifjol och rekryteringsbehovet kommer att vara stort även de kommande åren. Till år 2010 planerar Ringhals att rekrytera 300 nya medarbetare.

− Vi har främst behov av högskole- och civilingenjörer men vi rekryterar även från teknisk gymnasie- och yrkesutbildning. De yrkesgrupper vi söker är bland annat kontrollrumspersonal, utvecklingsingenjörer, kvalitetsingenjörer, underhållstekniker och konstruktörer.

Spännande utmaningar

Ringhals är mitt uppe i en generationsväxling bland personalen och gör samtidigt stora investeringar i anläggningarna. Det finns alltså många spännande utmaningar för framtiden.

Vill du jobba hos oss?

Lämna ditt CV
Jobba på Ringhals
Så är det att jobba i Vattenfall-koncernen
Lediga jobb just nu
Så tycker ringhalsarna om sina jobb