Nyhet | 2012-03-01 | 10:10

Upplev skidfesten i Lahti

Den 2-4 mars samlas världens bästa längdskidåkare och backhoppare i Lahti. Ta chansen att se världseliten, upplev stämningen på plats och heja fram dina favoriter.

För 87:e gången arrangeras Lahti Ski Games. Åtta världscuptävlingar avgörs och Lahti kommer att bjuda på folkfest med många festliga kringaktiviteter.

Kom och känn av stämningen i Vattenfalls tält. Här kan du testa hur mycket energi du kan generera i Vattenfalls skidsimulatorer för längdåkning och backhoppning. Koppla av med varm saft och få smarta energispartips.

Passa på att delta i en tävling där första pris är ett års gratis energiförbrukning till ett värde av 2 000 euro.

- Vattenfall har sponsrat skidsport i Sverige i 17 år och är sedan två år även sponsor till Internationella Skidförbundet, FIS. Träffa oss på plats under Lahti Ski Games och ta del av smarta energilösningar och få råd om elavtal. Höj stämningen ytterligare och delta i vår tävling, testa våra populära skidsimulatorer och ladda ner vår app Power of Cheering, säger Frida Larsson, projektledare för Vattenfalls aktivering i Lahti.

I Vattenfalls tält delar man ut finska flaggor. Och de som deltar i vår tävling får bland annat handvärmare och koskällor. Med ett rejält publikstöd kommer Krista Lähteenmäki, Aino-Kaisa Saarinen, Matti Heikkinen och Mattias Strandvall få nya krafter i spåren. 
Lahti Ski Games (nytt fönster) 
Vår sponsring av Internationella Skidförbundet, FIS