Nyhet | 2009-05-04 | 10:55

Välkommen till Vattenfalls Energi- och klimatseminarium i Trollhättan

”Våra globala utmaningar och det uthålliga samhället” är temat för ett energi- och klimatseminarium på Innovatum Teknikpark i Trollhättan den 7 maj.

Arrangemanget är en del av de aktiviteter som genomförs med anledning av Vattenfalls 100-årsjubileum och riktar sig till representanter för näringsliv, politik, energi och andra delar av vårt samhälle.

Energisektorn är en del av klimatproblemet och Vattenfall ser möjligheter att med egna åtgärder bli en del av lösningen för framtiden, både lokalt, nationellt och globalt. Det blir också en dialog kring klimatsituationen och vad som görs från andra håll.

Bland de medverkande märks Per Holmgren meteorolog, Anders Wahlén kärnvärdeschef Volvo personbilar, Anders Hedenstedt ordförande Svensk Energi och Gert–Inge Andersson kommunalråd Trollhättan. Från Innovatum Teknikpark medverkar vd Tore Helmersson och Karin Stenlund ansvarig miljö- och energiteknik. Bland Vattenfalls företrädare märks koncernchefen Lars G Josefsson samt vice vd och Nordenchef Hans von Uthmann.

Klockan 09.00 är ni välkomna att träffa de medverkande över en fika före seminariestarten. Seminariet startar klockan 10.00 och avslutas 17.30. Ni är självklart välkomna att delta även under hela eller delar av seminariet.

Anmälan

Vi är tacksamma om ni anmäler ert deltagande senast tisdag den 5 maj, till:

Press@vattenfall.com

För vidare information, kontakta:

Karl-Erik Olsson, Vattenfall Eldistribution, tel. 0520-88 138

Lämnat av Vattenfalls Pressavdelning, telefon: 08-739 50 10.