Nyhet | 2009-05-11 | 08:24

Välkommen till Vattenfalls Energi- och klimatseminarium i Uppsala

”Våra globala utmaningar och det uthålliga samhället” är temat för ett energi- och klimatseminarium på Uppsala Konsert & Kongress i Uppsala den 14 maj.

Arrangemanget är en del av de aktiviteter som genomförs med anledning av Vattenfalls 100-årsjubileum och riktar sig till representanter för näringsliv, politik, energi och andra delar av vårt samhälle.

Energisektorn är en del av klimatproblemet och Vattenfall ser möjligheter att med egna åtgärder bli en del av lösningen för framtiden, både lokalt, nationellt och globalt. Det blir också en dialog kring klimatsituationen och vad som görs från andra håll.

Bland de medverkande märks meteorologen Pär Holmgren, Anders Wahlén kärnvärdeschef Volvo personbilar, Mats Leijon professor Uppsala Universitet, Gunnar Hedberg kommunalråd Uppsala och Anna-Lena Söderblom, kommunalråd Östhammars kommun. Bland Vattenfalls företrädare märks vice vd och Nordenchef Hans von Uthmann.

Klockan 09.00 är ni välkomna att träffa de medverkande över en fika före seminariestarten. Seminariet startar klockan 10.00 och avslutas 17.30. Ni är självklart välkomna att delta även under hela eller delar av seminariet.

Anmäl ert deltagande senast tisdag den 12 maj, till:

Press@vattenfall.com

Ta med presslegitimation.

För vidare information, kontakta:
Therése Sandström, Vattenfall Heat Nordic, tel. 070-28 21 670


Lämnat av Vattenfalls Pressavdelning, telefon: 08-739 50 10.