Nyhet | 2007-11-13 | 14:42

Vattenfall på Winter Jam 2007

Foto: persandberg.se

Den 17 november arrangeras en världscuptävling med skid- och snowboardåkare från världseliten på Stockholm Stadion. Vattenfall är på plats för att heja fram landslaget, bidra till hög stämning och träffa allmänheten under trivsamma former.

Kom till Vattenfalls sponsortält inne på tävlingsarenan på Stockholm Stadion den 17 november kl 11-20. Åk störtlopp i skidsimulatorn och tävla om fina Ski Team Sweden-priser. Alla som deltar får en praktisk handvärmare eller nyckelband.
Ta med snowboard eller skidorna och på railen som Vattenfall byggt vid sponsortältet genom att nyttja lutningen och trappräcken.

Vi bjuder alla på varm saft, apelsinklyftor och delar ut flaggor så att besökarna kan heja fram våra svenska stjärnor.

Tävlingsprogram och mer information på www.winterjam.se

Det är fri entré till Winter Jam – inga biljetter krävs

Foto: persandberg.se

Vattenfall har sponsrat svenska längdlandslaget sedan 1994 och det alpina landslaget sedan 1997. Skidsporten är en av Sveriges tre mest uppmärksammade sporter och har en särskild plats i svenska folkets hjärtan. Vattenfall vill bidra till en fortsatt utveckling av sporten och utvidgar därför sitt samarbete med Svenska Skidförbundet och är numer huvudsponsor till Svenska Skidförbundet samt Svenska Skidskytteförbundet. Det innebär att Vattenfall kommer att sponsra samtliga grenar som ingår i Svenska Skidförbundet förbundet: alpint, backhoppning, freestyle, längdåkning, nordisk kombination, rullskidor, skidorientering, snowboard, speedski och telemark, samt skidskytte.

Winter Jam är Vattenfalls första publika evenemang tillsammans med skidor och snowboard.

(Foto: copyright persandberg.se)


Läs mer om Winter Jam 2007 (engelska)