Nyhet | 2009-04-15 | 10:56

Vinnare i Energitimmens frågesport

Michelle besökte Energitimmen i Åre, deltog i vår frågesport och svarade rätt på alla frågor. Vi säger stort grattis till Michelle.

Priset för två personer inkluderar boende på Skilodge Lindvallen Sälen, middag med skidlandslaget samt Skifun party på lördag. Michelle får dessutom VIP-biljetter till tävlingsarenan samt möjlighet att åka skidor med landslaget.

Ski Funtastic i Sälen är en en skidfest för hela familjen. Hundratals deltagare i olika åldrar tävlar om titlarna Miss Lindvallen och Mr Lindvallen. Vid sidan av tävlingarna finns möjlighet att prova på nya sätt att ha roligt på snö tillsammans med de alpina landslagen som finns på plats i testarenan.

Vattenfalls Energitimme i Sälen och Åre

Vattenfalls Energitimme i Sälen och Åre

I vinter fanns Vattenfall på plats i både Åre och Sälen för att stötta alla som älskar skidåkning. Varje onsdag (Åre) och torsdag (Sälen) tände vi strålkastarna och satte igång liften. Det var många som ville prova på kvällsskidåkning, något som är både annorlunda och härligt.

I tältet bredvid backen kunde besökarna få skidorna slipade, möta skidlärare för tips och råd samt värma sig med varm saft. Frågesporten var populär, många deltog och Michelle Hall blev den lyckliga vinnaren.

Vattenfall är huvudsonsor till Ski Funtastic

Läs mer om Ski Funtastic här (nytt fönster)

Vattenfall sponsrar Svenska Skidförbundet

Som huvudsponsor till Svenska Skidförbundet, innebär Vattenfalls engagemang att vi sponsrar samtliga ingående grenar: alpint, backhoppning, freestyle, längdåkning, nordisk kombination, rullskidor, skidorientering, snowboard, speedski och telemark.
Läs mer om vår sponsring