Pressmeddelande | 2013-11-18 | 14:00

Vattenfall arrangerar clinic med svensk ridsports stora världsstjärna: Rolf-Göran Bengtsson

Genom Vattenfalls samarbete med Sveriges Olympiska Kommitté arrangeras en hästhoppnings-clinic med Rolf-Göran Bengtsson. Rolf-Göran Bengtsson ingår i Vattenfalls Olympiska Team och i den rollen delar han med sig av tips, råd och övningar av vikt ur träningssammanhang för aktiva inom ridsporten.

370x285-Rolf-Goran-Bengtsson.jpg

Söndagen den 5 januari 2014 kommer Rolf-Göran Bengtsson till Sigtuna och ridanläggningen vid Helgesta-bodarna. Aktiviteten är öppen för en ridsportintresserad allmänhet, Vattenfalls kunder och anställda.

Under en heldag får man möjlighet att inspireras av Rolf-Göran Bengtsson på olika vis, under förmiddagen i ridskoleverksamheten och under eftermiddagen via en clinic. Där kommer han med hjälp av ett antal ryttare och hästar att visa olika övningar.

– Vi är mycket stolta över att få bidra till utvecklingen av ridsporten i Sverige, både lokalt på bredden och till eliten genom vårt samarbete med Sveriges Olympiska Kommitté. Den här aktiviteten är ett utmärkt led i detta och samtidigt kunna ge kunder och anställda möjligheten att delta under dagen för att inspireras av ridsporten och en världsstjärna som Rolf-Göran Bengtsson, säger Carmen Wargborn, ansvarig projektledare på Vattenfall.

– Bra grundutbildning är viktigt och här kommer våra medlemmar och andra intresserade att få möjligheten att hämta energi till vinterträningen, säger Görel Adelborg, ansvarig för ridskolan.

Information om program och biljetter publiceras löpande på Sigtunabygdens RF hemsida.

För ytterligare information, kontakta:
Carina Netterlind, pressekreterare, 076 103 66 62

Lämnat av Vattenfalls Pressavdelning, telefon: 08-739 50 10, press@vattenfall.com.
Facebook: facebook.com/vattenfallpressrum
Twitter: twitter.com/Vattenfall_Se