Entreprenör och konsult på Forsmark

Här har vi samlat information om vad du behöver tänka på och ordna med inför ditt uppdrag på Forsmark.

Innan du kan komma in och jobba på Forsmark behöver vi olika intyg från dig. Med alla papper i ordning går inpasseringen snabbt och smidigt.

Du behöver också genomgå olika kurser inför ditt uppdrag på Forsmark. På de här sidorna hittar du länkar till utbildningar du kan behöva gå inför ditt uppdrag hos oss.

Yttre check point

För att undvika köer i yttre fordonskontrollen ber vi dig att ha legitimation och tillträdeshandlingar tillgängliga. Tänk på att vara ute i god tid.

Nya passerkort på Forsmark 

Bevakningsplattformen uppgraderas nu på Forsmark och därmed byts alla kortläsare/biometriläsare ut och det tillverkas nya passerkort till alla som ska gå in på Forsmark. Dagens fingertrycksavläsare byts också ut mot irisavläsare.

Ny kortteknologi är ett led i att höja säkerheten. Alla omfotograferas i samband med att det nya passerkortet tas fram. Nuvarande passersystem kan innehålla foton som är tagna för flera år sedan och alla måste alltså ta nya foton.

De som arbetar/ska arbeta på Forsmark kan från och med januari 2019 hämta ut nytt passerkort i Huvudentrén på Forsmark. Kom ihåg att medta ID-handling när det nya kortet hämtas.

Senast uppdaterad: 2016-04-08 15:13